Romega fra silderogn – et av verdens mest virkningsfulle kosttilskudd

Romega er et unikt kosttilskudd produsert av silderogn. Næringsstoffene fra denne kilden er blant de reneste man kjenner til og er 100% naturlige. Dette gir raskt positive helseeffekter for kroppen. Romega er produktet for deg som er opptatt av kvalitet, en sunn og frisk hverdag og god helse.

 
Abonner i 6 mnd. for 100,- rabatt pr mnd.

Abonnementet er forpliktende for 6mnd. Etter perioden er nådd vil abonnementet fortsette å gå, men kan til en hver tid sies opp dersom ønskelig. Abonnementet følger den norske forbrukerlovens restriksjoner.

OK
Produktbilde

Romega® – Arctic Caviar Oil

Romega er et 100% naturlig produkt med dokumentert effekt på hjerne, hjerte og øyne. Har beskyttende effekt mot inflammasjoner. Lindrer leddplager, forbedrer søvnkvalitet, motvirker stressreaksjoner og øker konsentrasjonen.

Anbefalt døgndose 2 – 6 kapsler

Innhold pr. Anbefalte dagsdose........(2 kapsler)...(6 kapsler)
Fiskeolje med Omega-3 fosfolipider....1000mg.....3000mg
Hvorav:
Omega-3 fosfolipider............................340mg.....1020mg
Totalt Omega-3.....................................470mg.....1410mg
- DHA ....................................................320mg.......960mg
- EPA......................................................100mg.......300mg
Kolin........................................................42mg.......126mg
Vitamin D..........................................1µg (20*)....3 µg (60*)
*% av referanseverdi

Les mer om forskningen

Romega® KAMPANJEPRIS

kr 799
kr 499

180 kapsler Anbefalt døgndose 2-6 kapsler. Fri frakt.
UTSOLGT!! Forventet leveringsdato ved bestilling: 23. oktober 

CEO

En nødvendighet for kroppen

«Da vi startet utviklingen av Romega for noen år siden visste vi allerede at silderogn har næringsstoffer som er speisielt helsebringende. For eksempel har oljen et høyt innhold av fosfolipidbasert DHA som demper underliggende betennelsesreaksjoner i kroppen på en svært god måte. Denne effekten inntrer i løpet av noen få uker. Oljen blander seg også med vann, noe som gjør at opptaket til kroppen er spesielt effektivt.
Romega er uten tvil det beste produktet vi har utviklet her i Ørsta noen gang, og jeg anbefaler produktet til alle som ønsker en god start på livet, god helse og frisk alderdom.»

Hogne Hallaråker
Daglig leder

Stolt samarbeidspartner med

Norges Psoriasis – og Eksemforbund

   

Hva sier våre kunder?

Customer bilde

Fikk energien tilbake med Romega

En hektisk hverdag kan være en tung belastning og det er vanskelig å holde energinivået høyt når man kjenner at det går ut over kroppens eget beste. Jan Endre ble anbefalt Romega av en bekjent og opplevde rask effekt.
Les mer.

Jan Endre forteller:
Jeg har en rimelig hektisk hverdag der jeg er avhengig av å måtte fungere på topp. I en lengre periode slet jeg med lite overskudd. Kroppen kjentes trøtt og tung. Jeg sov dårlig og var plaget med smerter og stivhet i kroppen. Dette gjorde at jeg ikke hadde overskudd til annen aktivitet enn det mest nødvendige. I august 2016 ble jeg anbefalt å prøve Romega av en venn. Etter 3 uker opplevde jeg at det var lettere å komme seg i gang hver dag og overskuddet kom tilbake både på jobb og fritid. Kroppsverken forsvant også. I tillegg overrasket det meg at søvnen ble så mye bedre.

Som familiemann og far til tre barn, er jeg selvfølgelig opptatt av at alle skal holde seg friske og sterke, derfor er den daglige dosen med Romega et klart valg for vår familie.

– Jan Endre, 46år, fra Ørsta Lukk.

Customer bilde

Betennelsesfri hverdag med Romega

David har i lengre tid hatt ryggproblemer i form av prolaps, samtidig som betennelser i skulder og albue har påvirket hans svært aktive hverdag. I mars 2016 begynte han på Romega etter anbefaling på grunn av produktets effekt mot stivhet og betennelser.
Les mer.

David forteller:
Jeg har hatt ryggproblemer, som har blitt vesentlig forverret de to siste årene med påvist prolaps fra MR undersøkelse. I tillegg har jeg vært plaget med betennelse i skulder og albue. Har slitt med låsningsproblemer/betennelse i ene albuen over flere år og vurderte operasjon.
Utførelse av daglig arbeid generelt ble til tider umulig, mest pga av ryggen.

Tidvis har jeg brukt smertestillende og har vært til behandling for ryggen mange ganger.

Jeg begynte med Romega i mars 2016. På grunn av alle mine plager ble jeg anbefalt å ta 6 stk om dagen i starten.

Etter ca 3-4 uker kjente jeg at ryggen ble gradvis bedre. Kjente at leddene i kroppen ikke var stive og støle lenger, hverken morgen eller kveld. Det var som om kroppen fikk den rette smurningen til leddene. Etter 3-4 mnd var jeg faktisk kvitt betennelsen i albuen og skuldra.

Nå kan jeg endelig jobbe slik jeg vil igjen, kan ta i tunge tak og treningen fungerer helt supert. Mye bedre en tidligere. Har ikke hatt behov for behandling eller smertestillende etter at jeg startet å ta Romega. I tillegg opplever jeg nå å sove bedre og det virker som om jeg takler stress mye bedre.

Jeg prøvde å stoppe med Romega i mai 2016, fordi jeg trodde virkelig ikke at det kunne være dette som hjalp meg. Prøvde et annet Omega3 tilskudd.

Jeg kjente da at smertene begynte så smått å komme tilbake i ryggen. Etter 3-4 uker startet jeg på igjen med Romega, og etter 2 dager med 6 kapsler om dagen, så var jeg fin igjen.

Jeg tar fast 5-6 Romega kapsler daglig. Tar alle sammen med frokosten. Jeg fant ut at det var perfekt dosering for meg.

For meg har Romega vært helt fantastisk. Håper mange andre får oppleve det samme.

David, 40 år, fra Herøy Lukk.

 
Optimalt råstoff & optimal produksjonsmetode

Optimalt råstoff & optimal produksjonsmetode

Produksjonsansvarlig, Per Christian Sæbø, forklarer deg om Romega.
Se videoen i ruten til venstre.

Per Christian Sæbø
PRODUKSJONSANSVARLIG
 
Romega – Når kvalitet gjelder

Romega – Når kvalitet gjelder

Kvalitetsansvarlig, Sigrun Knardal, forklarer deg om kvaliteten og arbeidet med kvalitetssikring.

Se videoen i ruten til høyre.

 

Sigrun Knardal
Kvalitetsansvarlig
 

Forskning

 

Hjernen

Hjernen styrer kroppens funksjoner og alle kroppens organer. En velfungerende hjerne påvirker kroppen som helhet.
Les mer.

Med en økende alder i befolkningen rettes fokuset stadig mer mot folks mentale helse.

Lavt nivå av omega-3 i blodet, eller uttilstrekkelig tilførsel av omega-3 i kostholdet, blir ofte relatert til svekket kognitiv funksjon og hukommelsestap. En ny forskningsstudie fra Japan viser at omega-3 tilførsel i dietten gir signifikant forebyggende effekt på dette*. DHA fettsyren er spesielt viktig, da hjernen inneholder mest av denne. Siden kroppen ikke kan produsere denne fettsyren selv, må den tilføres gjennom et fiskerikt kosthold eller som tilskudd.

Romega er spesielt god fordi fosfolipidformen av DHA i produktet er akkurat den samme som vi finner i hjernen. Dette gjør at Romega bidrar til å gi deg en normal hjernehelse, noe som støttes av det Europeiske mattilsynet (EFSA)

* Konagai, Chizuru, et al. (2013). Effects of fish oil containing n-3 polyunsaturated fatty acids in phospholipid form on human brain function: a randomized controlled trial in healthy elderly volunteers. Clinical Interventions in Aging 8 (2013): 1247-1257 Lukk.

 

Hjertet

Hjerte- og karsykdommer troner på verdenstoppen av sykdommer med tanke på dødstall. Akutt hjerteinfarkt rammer flere tusen nordmenn hvert eneste år.
Les mer.

Du kan gjøre mye for å forebygge de fleste hjerte- og karsykdommer. Det er viktig med fysisk aktivitet, røykeslutt og gode pauser i en stressende hverdag. I tillegg har et sunt kosthold en forebyggende effekt.

De essensielle fettsyrene EPA og DHA bidrar til å bevare en normal hjertefunksjon. Den beste typen omega-3 kommer fra havet, i form av omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Fosfolipid-bundet omega-3 fettsyrer i Romega er en god og svært lettopptakelig kilde. Nyere forskning styrker grunnlaget for å bruk av omega-3-fettsyrer i forebygging av hjertesykdom og ved hjertesvikt. Lukk.

 

Øyne

Et moderne problem for øyehelsen er at  vi bruker stadig mer tid foran dataskjermer, tv, nettbrett og smarttelefoner. Dette sliter på øyenene og gjør de ofte tørre, spesielt for de som bruker kontaktlinser eller ikke bruker terminalbriller. I tillegg vil ofte tåreproduksjonen minke med alderen og øyedråper er vanlig å bruke fra 40-50 års alderen. Stadig flere lider derfor av kronisk tørre øyne. Les mer.

Fosfolipidformen av DHA er et viktig fettstoff for øyet, da denne fettsyren er vist å ha stor betydning for DES (Dry Eye Syndrome). DES oppstår som følge av små betennelsesreaksjoner i øyet, noe som DHA motvirker og demper. Det er derfor viktig å forebygge slike plager med tilskudd av DHA. Romega er unikt rik på den rette typen av DHA fosfolipider.

Det europeiske mattilsynet EFSA støtter de forskningsbaserte bevisene som viser at DHA bidrar til en normal øyehelse. Lukk.

 

Ledd

I kulde og i hektiske hverdager med mye belastning er det mange som sliter med stive og ømme ledd. Tilskudd av riktig omega-3 tilskudd kan i følge leger lette en del av symptomene ved plagene. Det kan føre til at færre ledd blir stive og har også en effekt på morgenstive ledd. For å kunne få en god effekt på dette anbefales det å ta en noe høyere dose av Romega, eksempelvis 6 kapsler pr. døgn. Les mer.

Lukk.

 

Mage og Tarm

Økt inflammasjon eller betennelse i kroppen fører til dårlig mage- og tarmfunksjon. At fordøyelsen fungerer godt, er viktig for helse og livskvalitet.
Les mer.

Tarmen er en del av vårt immunforsvar og den sinnrike signaloverføringen mellom mage og hjerne inneholder bl.a. flere ulike hormoner.
En regner med at ca. 70 % av immunforsvaret vårt sitter i tarmen.

Mange mennesker med inflammatorisk tarmsykdom opplever forbedring av symptomene ved en kostholdsomleggelse som blant annet inneholder mer omega-3.

Siden omega-3 har vist seg å ha antiinflammatoriske egenskaper kan de derfor være gunstig for de med inflammatorisk tarmsykdom. Fosfolipidene i Romega har evnen til å blande seg med mageinnholdet, noe som medfører at oljen blander seg effektivt med mageinnholdet samtidig som at du ikke opplever ettersmak eller refluks. Studier har vist at Romega tas mer effektiv opp i kroppen sammenlignet med andre omega-3 kilder og effekten opptrer dermed raskere. Lukk.

 

Muskler

Muskulatur som brukes og trenes blir stadig utsatt for slitasje. Slitte muskler er ofte grunnen til mange betennelsesreaksjoner og påfølgende muskelsmerter.  Les mer.

Hver gang en muskel belastes slites muskelfibrene ned, for så å kunne bygges opp igjen, sterkere enn før. Hver gang dette skjer oppstår en mindre blødning og en mindre betennelsesreaksjon i muskelen. Omega-3, og spesielt fosfolipid DHA, gir en betennelsesdempende effekt, som er viktig for at det ikke skal oppstå skader eller unødige smerter under denne prosessen.

Omega-3 er også en viktig del av restitusjonen. Ved inntak av omega-3, økes nivået av hvite blodceller, noe som bidrar til en raskere prosess med å frakte slaggstoffer ut av muskulaturen.

Romega bidrar til å dempe betennelseseffekter i muskulaturen og kan derfor med fordel brukes i forbindelse med muskeltrening for å redusere smerter i muskulaturen i etterkant av treningen. Lukk.

Relevante studier og artikler

Klikk her for mer info
Les mer.

1. ROMEGA® har et signifikant høyere opptak til blodet enn tradisjonelle Omega-3 produkter.

2. Omega-3 er svært viktig for den mentale helsen: Med daglig inntak av Omega-3 kan man forebygge mange livsstilssykdommer.

3. Hjernehelsen forbedres dramatisk ved inntak av Omega-3 fettsyrer:
http://www.naturalnews.com/016353_omega3_fatty_acids_mental_health.html#ixzz4Szi5mBzl

4. Omega-3 reduserer stressrelatert sykdom:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28088338

5. 17 helsemessige fordeler av omega-3-fettsyrer som støttes av vitenskapen:
https://authoritynutrition.com/17-health-benefits-of-omega-3/

6. Derfor trenger gravide Omega-3:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2621042/

7. Omega-3 fettsyrer hjelper ved depresjoner og mentale lidelser:
https://brainnutrient.securearea.eu/Files/2/42000/42087/PageHomeDownloadDocs/8867_nl.pdf

8. Omega-3-fettsyren DHA skrur av betennelsesreaksjoner i kroppen og forebygger kronisk sykdom:
http://www.naturalnews.com/041581_omega_3_cellular_inflammation_chronic_disease.html

9. Omega-3-fettsyrer har stor effekt på utvikling av hjerne og syn hos foster under graviditet:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3046737/

10. Omega-3 rik på DHA forebygger fødselsdepresjoner:
https://www.hindawi.com/journals/drt/2011/467349/

11. Omega-3 har effekt på mage- og tarmhelse:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27065349

12. Fiskeolje til gravide forebygger astma hos barna:
http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1503734?query=featured_home
Lukk.

Grunnet stor pågang på nettsiden kan man oppleve forsinkelser i forbindelse med bestilling.

Dersom en feilmelding oppstår, vennligst unngå å gjennomfør nytt kjøp, da ordrebekreftelsen vil komme med en liten forsinkelse på inntil 30 minutter.
Vi jobber med problemet, og alle ordrer vil bli håndtert.
Spørsmål kan sendes til post@romega.no

OK