Verdensnyhet: Norsk proteintilskudd fra unik kilde

Romega Arctic Caviar Protein er et unikt produkt produsert av silderogn. Et 100% naturlig kosttilskudd fra en av naturens reneste næringskilder.
Romega Protein i tablettform er produktet for deg som er opptatt av å enkelt kunne tilføre kroppen næringsrike proteiner.
Utviklet for å bevare av muskelstyrke under vektnedgang og trening.

 
Produktbilde

Romega® – Arctic Caviar Protein

Romega Arctic Caviar Protein er et 100% naturlig produkt med klinisk dokumentert høyt opptak. Kilden er 100% marin og proteinet er utvunnet fra silderogn. 90% rent protein og en komplett aminosyreprofil. Små tabletter som er enkle å svelge. Perfekt som proteintilskudd til måltider eller før og etter trening. 100% norsk. Glutenfritt og laktosefritt.

Anbefalt døgndose 6 – 12 tabletter

Innhold pr. 6. tablett

Energi.....................49kJ / 12 kcal
Fett...................................... 0,02 g
Karbohydrater.................. 0,36 g
- Hvorav sukkerarter..... 0,01 g
Kostfiber............................ 0,22 g
Protein ................................. 2,7 g
Vitamin B12 ......... 0,52 µg (21%)

*% av referanseverdi

Les mer om forskningen

Romega® – Arctic Caviar protein

kr 199

180 tabletter.
Anbefalt døgndose 6-12 tabletter.
GRATIS FRAKT. 

CEO

Verdens første marine protein med nøytral lukt og smak

«Arctic Caviar Protein er et rent, marint protein som er nøytralt på smak og lukt og er svært effektivt. Vi har i lang tid jobbet med utviklingen av et proteintilskudd fra silderogn og har klart å fremstille et produkt som har 90% rent proteininnhold, er rikt på B12 vitamin, lavt på karbohydrater og lavt på fett, samtidig som det er 100% naturlig. Dette er noe vi er stolte av. Vi anbefaler produktet til alle som trenger å tilføre kroppen mer proteiner, noe som ofte er relatert til ønsket vektnedgang eller økt muskelmasse. Romega Caviar Protein hjelper deg med dette gjennom å bevare muskelstyrken, samtidig som den har en unik effekt på fettforbrenningen.»

Hogne Hallaråker
Daglig leder, Romega
 

Unikt råstoff og utvinningsmetode

Våre produkter og prosesser er basert på høy kvalitet, forsking og analysering. Se videoen for et innblikk i noe av vår kvalitetssikring.

Sigrun Knardal
Kvalitetsansvarlig, Romega
 

Hvorfor Romega Arctic Caviar Protein

90% Rent protein

90% av innholdet i hver tablett er rent silderogn protein, med en fullverdig aminosyreprofil som også inneholder flere essensielle aminosyrer.

 

87% mangler protein i kosten

Tilstrekkelig mengde protein i kostholdet er viktig for å balansere vekten, og samtidig opprettholde muskelmassen. Ved å tilføre protein aktiveres og repareres musklene etter hvert som de blir brukt, noe som også fører til at metabolismen øker. Spiser du f.eks. kun brødmat / kornmat til frokost, og tilsvarende eller en salat til lunsj, har man fortsatt ikke fått tilført nok proteiner gjennom kosten. Tilførsel av riktig type protein vil kunne øke forbrenningen av fett samtidig som muskelmassen bevares.

98% opptak

Det finnes mange varianter av proteiner. Alle er ikke like gode. Romega Arctic Caviar Protein har klinisk dokumentert opptak på 95-98%. Grunnen til dette er at kilden er fra marine egg (silderogn) og er svært lett tilgjengelig for kroppen. Samtidig er utvinningsmetoden for Romega patentert og helt unik. De lange proteinmolekylene vi får fra dyr med rødt kjøtt kan være vanskelig å bryte ned for den mennesklige kroppen. De kortere marine proteinmolekylene kan enklere bli tatt opp. Arctic Caviar Protein er det mest biotilgjengelige marine proteinet på markedet.

Relevant forskning

Klikk her for mer relevant info og studier
Les mer.